?

Log in

No account? Create an account
saaiheid boven alles! - Uit het leven van Bloem [entries|archive|friends|userinfo]
pluizigebloem

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

saaiheid boven alles! [Mar. 29th, 2005|02:19 am]
pluizigebloem
[I'm feeling......... |quixoticquixotic]Wow wat was het weer een geweldig paasweekend. Ik moet zeggen, ik heb vreselijk veel leuke dingen gedaan, maar om nou te zeggen WAT een paasweekend heb ik gehad zeg.... poehpoeh... nee zo was het niet. Maar nu vraag ik me af, moet dat wel eigenlijk. Daar Pasen een feest is wat je EIGENLIJK alleen maar mag vieren als je ook 40 dagen vasten hebt gehad. En dat móét je eigenlijk doen wil je carnaval willen vieren. Maar goed. Ik heb geen carnaval gevierd. En geen vasten gehad. Dus waarom zou ik mezelf dan compleet ziek eten aan  paaseieren in de meest bizarre kleuren, paasstollen en meer van dat soort commerciele ongein. Nee doe mij maar gewoon een leuk weekend net als al die andere 50 of misschien wel 51 andere gewone leuke weekenden. Dus een leuk weekend was het zeker. Geen paasweekend, maar wel een leuk weekend. Wat ook goed is.


Alleen het wás weekend. Nu niet meer. Nu is het saaiheid boven alles. Dat heb ik altijd. Op maandagochtend is het voor mij nog weekend. Meestal ben ik vrij. Gewoon een extentie van mijn weekend ofzo. Maar dan.... tegen de tijd dat maandagavond eraan zit te komen. En het ook nog eens zo is dat een mens slaap nodig heeft zo af en toe (en zeker na een gezellig en leuk weekend) krijg ik kriebels. Kriebels om een tijdmachine te gaan uitvinden. Of op z'n minst een korte termijn terugspoel of herhaal functie die van toepassing is op leuke weekenden.  Maar verder dan kriebels komt het niet. Het is dan tenslotte weekend, en die besteed ik niet aan dat soort onmogelijke ideeen. Maar dan is het ineens dinsdagochtend en dan begint de ellende. Ik smeek elke dinsdagochtend dat het ineens weekend blijkt te zijn. Of dat ik me per ongeluk 4 dagen verslapen heb, maar meestal is dat niet zo.

En zoals je begrijpt, de maandag is helaas voorbij. Mijn geweldig leuke weekend is al 2 uur en 28 minuten verleden tijd. Ik begin al af te tellen tot mijn volgende weekend. Nog maar 93 en een half uur. Hoera. Ik kan niet wachten. nog maar 93 uur en 28 minuten! Time flies!!!  En ik vlieg ook, naar mn bed. Hopend op een snel weekend!
LinkReply

Comments:
From: (Anonymous)
2005-03-30 07:43 am (UTC)
Treur niet. Tijdmachines staan gewoon te koop op eBay: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5563490518
(Reply) (Thread)